Jessica har en gedigen ledarerfarenhet från breda kommersiella chefsroller med både nationellt och globalt ansvar. Hon har länge arbetat med tvärfunktionella team inom strategisk affärsutveckling, marknadsföring, försäljning, produktutveckling och klinisk forskning inom den globala probiotika/ hälsobranchen och även inom läkemedelsindustrin.


Med erfarenhet av strategiska beslutsprocesser och ledningsgruppsarbete är Jessica en branschobunden mentor och utbildare. Hon jobbar med modiga och nyfikna chefer och ledare samt intraprenörer och företagare som vill leda sig själva, sitt team och sin affär till nästa nivå. Som inte är rädda för att utmana sig, som vill vara sitt bästa jag varje dag och som vill
se resultat. Jessica har mycket god kunskap om coachande ledarskap, teamutveckling, det inre ledarskapet och det mångfacetterade affärsmannaskapet.

Jessica Eidemo

Bakgrund:

 

  • Executive coach, Föreläsare och Grundare, Eidemo & You

  • Grundare och teamutvecklare, How2team

  • Global Affärsområdesdirektör, BioGaia 

  • VP sales, BioGaia

  • Affärsområdeschef, GlaxoSmithKline

  • Marknads- och försäljningschef, GlaxoSmithKline

Exempel på Mentorprogram:

Ledarskap 
Teamutveckling
Affärsmannaskap
Affärsutveckling

Få förslag på ett Mentorprogram med Jessica!

Namn:  
E-post:  
Företag (frivilligt):  
Ditt behov av mentor:  
gallery/jessicae

Fyll i formuläret här intill så återkommer vi till dig med ett förslag på mentorprogram anpassat för ditt behov. Du kan själv välja att göra förändringar i programmet och väljer sedan om du vill genomföra det.

 

Förslaget är kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser från din sida.

 

Kostnaden för att genomföra ett mentorprogram är normalt 3 000 kr per möte. Vanligt är att man genomför ett möte varannan månad under en period, men mentorn finns också tillgänglig som bollplank däremellan.