Dra nytta
av kraften i mentorskap 

 

Tänk på all den gedigna kunskap som utvecklas och förfinas över tid genom studier, arbete, möten, reflektion, misslyckanden och succéer. Den kunskapen, den unika expertkunskapen som bara finns hos den med erfarenhet, tar vi på Mentor Academies tillvara på och för vidare genom våra mentorlösningar.

 

Många studier visar att coaching och mentorskap är den främsta formen av kompetensutveckling. Att lära från och inspireras av experter, i rätt takt och i en miljö som stöttar reflektion och eftertanke, är en både effektiv och inspirerande form av kompetensutveckling. På Mentor Academies kopplar vi ihop de som har behov av roll- och kunskapsutveckling med erfarna mentorer. Det sker genom mentorprogram där vår programmodell bidrar till ett strukturerat och effektivt mentorskap. Syftet och målsättningen med programmen kan vara lite olika beroende på behov; kompetens-, roll- eller ledarutveckling.

 

För den som är på jakt efter nästa steg i karriären erbjuder vi mentorskap som ett verktyg för att hitta drömjobbet, en mentor med rätt nätverk inom din bransch coachar och ger praktiska råd.

 

Vi hjälper också företag och organisationer att utveckla interna mentorprogram. Vårt beprövade mentorupplägg ger mallar och stöd kring strategi, målsättningar och dokumentation och innehåller även träning och utbildning av de interna mentorerna. Hos de flesta företag finns en enorm potential i den kunskap och erfarenhet som finns hos medarbetarna. Men utan ett strukturerat och medvetet arbete kring dessa frågor riskerar både specialistkunskap och företagskultur att bli kvar hos den enskilda individen.

 

Att arbeta strukturerat med mentorskap innebär att kunskap identifieras, paketeras och förs vidare inom organisationen på effektivt sätt. Det lyfter både enskilda medarbetare i sina roller och organisationen som helhet.

 

Oavsett om du söker en mentor, vill bli mentor eller
få stöd för att utveckla ett mentorprogram i din organisation – varmt välkommen till Mentor Academies!

 

Niklas Borgsved
CEO
niklas.borgsved @ mentoracademies.se
0733-40 36 70

Dan Haneklint
CMO
dan.haneklint @ mentoracademies.se
0708-15 12 43

Kontakt:

Följ oss på LinkedIn
för nyheter och möjligheter,
både som mentor och adept